Last minute
Last minute vakantie
Last minutes

Bahamas

De Bahamas is de enige plek op aarde waar het water zo helder is, het heeft een zichtbaarheid van meer dan 200 meter. De oceaan rond de eilanden van de Bahamas nodigt uit om te duiken, hier vindt u vele dolfijnen, scheepswrakken, koraalriffen en duizenden kleurrijke vissen. Of u nu houdt van varen, zeilen, duiken, snorkelen, vissen of kajakken, dit is echt de beste plek ter wereld om ze allemaal te doen. Ontspan op ongerepte van puur wit poederachtig zand terwijl kristalheldere golven naar de kust rollen met een watertemperatuur van minimaal 20 graden kunt u hier altijd zwemmen en duiken.

>> Meer informatie over Bahamas Cruises

Cruise

Maak nu de meest indrukwekkende reis van uw leven, ga aan boord en geniet van een prachtige Caribische cruise naar de Bahamas, twaalf dagen genieten van al het moois dat dit deel van de Atlantische Oceaan te bieden heeft. Schone zandstranden, wuivende palmen en altijd zon, een tropisch paradijs. De gekleurde woningen van Nassau laten u glimlachen en maken de vakantie compleet.

Het is mooi om te zien dat Bahamianen een relaxte houding hebben, ze maken zich geen zorgen over de dingen van morgen en omarmen het leven met een warme glimlach. Bruiloften en begrafenissen zijn de belangrijke maatschappelijke gebeurtenissen hier. Het is een kans om het nieuwe leven te beginnen en het leven wat geleefd is te vieren. De bewoners van de Bahamas zijn trotse mensen met een legendarische verleden dat ze koesteren, ze zijn gezellig en houden er van om vrienden te maken.

De meerderheid van de bevolking leeft op New Providence Island, in de hoofdstad, Nassau. Hier kan u merken dat de meeste van West-Afrikaanse afkomst zijn, hun voorouders kwamen hier als slaven om te werken op de katoenplantages. De meerderheid van de andere bewoners zijn afstammelingen van het Engels kolonisten. Sommige zijn vanuit het zuiden van de VS gekomen tijdens de Amerikaanse Revolutie. Toen Groot-Brittanniƫ de slavernij afgeschaft in 1834, veranderde het leven hier op de eilanden drastisch, de lokale bevolking ging hun geld verdienen met vissen of landbouw.