All inclusive vakantie

Een formule waar steeds meer mensen voor kiezen omdat ze optimaal willen genieten. Iedereen kan zonder verder bij te betalen gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel of resort aanbiedt, hier valt uiteraard ook eten en drinken onder. In de meeste gevallen kan er onbeperkt gegeten en gedronken worde al zijn er uitzonderingen. Kijk altijd goed naar de omschrijving van de reis om te zien wat er wel en niet is inbegrepen, dit kan per aanbod verschillen.

De hotels en resorts die all inclusive vakanties aanbieden stralen luxe uit en kunnen veel mensen onderbrengen. Het overgrote deel van de hotels vindt u in zonnige oorden als Griekenland, Spanje, Egypte, Turkije, Jamaica, Kaapverdië, de Dominicaanse Republiek, Mexico en Cuba. Onbeperkt genieten van alles wat het leven zo mooi maakt. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich de hele dag onder begeleiding vermaken in de mega zwembaden.

Compleet verzorgde vakanties

Voor iedereen die compleet verzorgd op reis wil is er een passende optie, kiest een bestemming en kom op de afgesproken dag en tijd naar de plaats van vertrek te begeven. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen zijn niet alleen van alle faciliteiten van het hotel, ressort of het vakantiepark vrij te gebruiken maar ook van het ontbijt, lunch en diner, in de meeste gevallen in de vorm van een buffet, neem zoveel u maar wilt. Tussen de maaltijden door kunt u meestal op diverse plaatsen in de accommodatie, drankjes of kleine tussendoortjes halen, gasten van een volledig verzorgde vakantie worden volop verwend.

Bereken tevoren precies hoeveel een geboekte vakantie zal gaan kosten, bij een all inclusive vakantie zal u niet voor onverwachte uitgaven komen te staan. Besteed uw geld aan leuke dingen zoals een excursie of uitstapje buiten de accommodatie of aan leuke kleding of souvenirs.

All in vakantiebestemmingen

Het vakantieland Griekenland ligt in het uiterste zuidoosten van Europa. Een blik op de kaart leert u dat het vanuit de Nederland bezien een tamelijk verre vakantie bestemming is,zeker voor automobilisten. Maar tegenwoordig met vele voordelige goedkope reizen naar Griekenland en met een vliegreis van ongeveer 3,5 uur is Griekenland toch een heerlijke vakantiebestemming dichtbij. Griekenland vormt de zuidelijke spits van het Balkan schiereiland. Het grenst aan Bulgarije in het noorden en Turkije in het noordoosten, de landen verschillen van taal en cultuur maar zijn eveneens een heerlijke vakantiebestemming en zeer betaalbaar. Maar meer nog dan aan andere landen grenst Griekenland aan zeeën in het westen aan de Ionische Zee,die voorbij de horizon Sicilië en de laars van Italië omspoelt en in het oosten de Egeïsche Zee,waarin hele snoeren van eilanden de sprong van Grieks naar Turks grondgebied bijzonder klein maken. Een groot aantal Griekse eilanden ligt zo dicht onder de Turkse kust dat Azië dichterbij lijkt dan Europa.

Het is zeker de moeite waard om Egypte eens van dichtbij te gaan bekijken, vooral voor de liefhebber van geschiedenis is Egypte een prachtig land. Het land van de farao’s en de piramiden. Allemaal zijn ze nog te herkennen en terug te vinden in de mooie delen van Egypte. In de Arabische wereld is Egypte wel het meest bevolkte land met een inwonertal van meer dan 83 miljoen. Er zijn verschillende bestemmingen die populair zijn zoals Aswan, Luxor, Cairo en de badplaats Hurghada een populaire vakantiebestemming in Egypte.

In Tunesië en Turkije zijn er vele Medina’s (markten) te vinden . Hier kun je allerlei lekkernijen proberen en zijn er velen winkeltjes waar je kunt snuffelen naar kleding, parfum, tassen etc. Wanneer je hier loopt doet dit erg denken aan de zwarte markt in Nederland. Allerlei kleding en spullen zijn erg goedkoop. In de Medina is het wel gebruikelijk dat er wordt afgedongen omdat de verkoper zich anders beledigd voelen, het is misschien wel even wennen, maar al snel is het een sport om zoveel mogelijk van de prijs af te snoepen.

Wie een reis naar Spanje boekt,denkt aan Barcelona, Madrid, Dali, Gaudi, de flamenco of een strandvakantie op een van de eilanden. Spanje heeft als vakantieland veel te bieden en behoort tot een van de populairste toeristische trekpleisters van Europa. Er zijn zoveel reisbestemmingen in Spanje dat het moeilijk is om een keuze te maken. Aan de hele Middellandse Zeekust van Spanje vindt u vele badplaatsen. Ook de Balearen waaronder Mallorca, Ibiza,en Menorca vallen zijn een must voor de verwende toerist en natuurlijk de Canarische Eilanden als geliefde reisbestemmingen voor families met kinderen. Voor jongeren is de Costa Brava zeer populair en dan vooral de stad Lloret de Mar.