Aruba
Bahamas
Bali
Bonaire
Cuba
Curaçao
Dominicaanse Republiek
Gambia
Jamaica
Malediven
Mexico
Sint Maarten

Verre reizen

Voor iedereen die denk het in eigen land wel gezien te hebben wordt de stap om een verre reis te maken dan ook steeds eenvoudiger. Wat men van ver haalt is namelijk lekker zo luidt het gezegde. Veel reizigers willen dat maar al te graag aan den lijve ondervinden en daarom reizen ze af naar de meest exotische en verre bestemmingen.

De prijzen voor verre bestemmingen worden steedsaantrekkelijker, meer mensen kunnen zich daarom een reis naar een ver land veroorloven zeker als er gebruik van de aanbiedingen wordt gemaakt. De prijs hoeft tegenwoordig nauwelijks nog een belemmering te vormen. De reiswereld heeft handig ingespeeld op de groeiende vraag naar verre reizen door speciale programma’s aan te bieden op verre bestemmingen. Dit kan zowel in groepsverband als individueel worden georganiseerd. Uiteraard zal er rekening worden gehouden met de persoonlijke interesses en voorkeuren van de reiziger(s).

Uitdagende rondreizen op maat naar bijzondere locaties, daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. We bieden allerlei avontuurlijke activiteiten aan, zoals mountainbiken en fietsen, trekkings in de natuur maken, quadrijden en golfen. Als je houdt van avontuur, iets anders dan anders of gewoon een leuke uitdaging kijk dan eens rond op de sites van onze reispartners. Om je op weg te helpen en ideeën te geven, hebben ze alvast een aantal reisvoorstellen gemaakt voor je reis. Hier zie je hoe jouw inspirerende rondreis eruit kan zien. Ze kunnen alles natuurlijk aanpassen aan jouw specifieke wensen, alles gebaseerd op hetgeen jij wil beleven in je vakantie.

Avontuurlijke reizen

Avontuurlijke verre reizen naar Cambodja, Indonesië, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika of welke andere bestemming je ook maar wilt. Kies een rondreis met ingrediënten die jij wil beleven, pure inspirerende ervaringen die je nooit meer zult vergeten. Deze website is ontstaan uit passie voor reizen. Daarom ook onze naam. Voor ons is rood de kleur van passie en liefde maar ook van uitdaging en avontuur. Rood roept allerlei beelden en gevoelens op. Precies wat wij willen beleven tijdens reizen! Ons motto is dan ook: laat alles los en reis met je hart.

Wij laten je kennis maken met reisorganisaties die zich richten op het samenstellen van avontuurlijke reizen, anders dan anders. We willen je inspiratie geven over de mogelijkheden waardoor er een heel gevarieerd aanbod voorbij komt van unieke rondreizen. Tijdens je rondreis verblijf je zoveel mogelijk in sfeervolle boetiekhotels die bijdragen aan dat unieke gevoel. Ook vinden wij het belangrijk dat je tijdens het reizen in contact komt met de lokale bevolking, zo ontdek je wat er speelt onder de mensen in het land waar je verblijft. Bewust en duurzaam reizen is een belangrijke pijler waarop wij deze site hebben gebouwd. Wij willen graag dat de lokale bevolking profijt heeft van de bezoeken die we brengen. Maar ook het behouden van de natuur is van groot belang. Tenslotte willen we allemaal nog heel lang blijven genieten van onze aarde.

Seizoenen

Tijden veranderen en dat geldt ook voor het boeken van verre reizen. Jaren geleden werden vakanties alleen geboekt in het hoogseizoen, sporadisch werd er her en der een vakantie geboekt in het voor of naseizoen. Doordat iedereen in het hoogseizoen massaal er op uit trok, kwam je om in de toeristen. Dit is nu voor het grootste gedeelte verleden tijd, want het hele jaar door kunnen er vakanties geboekt worden. Daarbij komt dat Nederlanders flexibeler ingesteld zijn waardoor ze op verschillende momenten vakantiedagen op kunnen nemen bij de baas. Dit heeft als voordeel dat het in het hoogseizoen rustiger is geworden. Voor degene die niet in het hoogseizoen naar de zon gaan zijn verre reizen ook nog eens stukken goedkoper, want buiten het hoogseizoen om betaal je beduidend minder.

De reisorganisaties werken zoveel mogelijk samen met lokale partners die vliegreizen aanbieden. Op sommige reizen wordt alternatief vervoer aangeboden zoals een toertocht per fiets, ook wordt de lokale bevolking zo veel mogelijk ondersteund, oog voor de natuur en zijn bewoners is in onze ogen verantwoord reizen. Benieuwd hoe je vakantie eruit kan zien? We hebben een aantal partners gevonden die voldoen aan de eisen die wij aan avontuurlijk reizen hebben gesteld, bekijk hun aanbod, zodat je een idee krijgt hoe jouw rondreis kan verlopen. voor iedereen is er wel een reis die bij hem of haar past, zie hier hoeveel rondreizen er zijn, geweldig natuurlijk voor mensen die alleen op reis gaan.